|
MiloviceFree.net Nezávislá milovická metropolitní síť
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zama
|
Zaslal: ne Bře 29, 2009 2:27 pm Předmět: Neustálé krátké výpadky |
|
|
| Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda nějakým způsobem řešíte časté cca 30 sekundové až minutové výpadky připojení, které se opakují několikrát za hodinu bez ohledu na denní době nebo zatížení sítě? Děkuji za odpověď. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
standa Site Admin
|
Zaslal: pá Kvě 29, 2009 5:29 pm Předmět: |
|
|
Dobry den,
nic takoveho neresime nebot o takovem problemu nevime. Jde s nejvetsi pravdepodobnosti o lokalni problem(1PC?, 1pripojny bod?), ktery nikdo nehlasil. K hlaseni zavad slouzi email poruchy(zavinac)milovicefree(tecka)net. Bez blizsiho urceni konkretniho PC neni mozne zavadu detekovat a resit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Venca79
Založen: 3.9.2009 Příspěvky: 1 Bydliště: Průběžná 603 Milovice
|
Zaslal: čt Zář 03, 2009 9:37 am Předmět: |
|
|
| D.den,mám úplně ten samý problém,jen s tím rozdílem že má výpadek třeba i půl dne,někdy i 2 dny,ty minutové výpadky jsou nespočetněkrát.Myslim si že je takových lidí více,kteří mají také potíže s připojením,jen je nenapadne to sem napsat aby se tahle věc mohla něak řešit.Právě jsem napsal na poruchy a popsal problém tak uvidíme jak to dopadne.Každopádně je nefér platit stejně,když to funguje na 40%. :oops: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
standa Site Admin
|
Zaslal: čt Zář 03, 2009 9:04 pm Předmět: |
|
|
[quote="Venca79"]D.den,mám úplně ten samý problém,jen s tím rozdílem že má výpadek třeba i půl dne,někdy i 2 dny,ty minutové výpadky jsou nespočetněkrát.Myslim si že je takových lidí více,kteří mají také potíže s připojením,jen je nenapadne to sem napsat aby se tahle věc mohla něak řešit.Právě jsem napsal na poruchy a popsal problém tak uvidíme jak to dopadne.Každopádně je nefér platit stejně,když to funguje na 40%. :oops:[/quote]
Pokud se nepletu byl jsem u vas nekolikrat a s pripojenim nebyl zadny problem. Pri me posledni navsteve jsme se domlouvali, ze budete zaznamenavat datum a cas, kdy nebyl internet dostupny, pritom monitorovat pripojeni na intranet a ruseni vaseho apecka. Doposud jsem od vas zadne zaznamy z monitorovani nedostal. Obcasne vypadky nelze bohuzel resit bez aktivni ucasti klienta. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|